MIWOKI

MIWOKI Wok Fresh!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 232 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij MiWoki. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 21:54 Eten super slecht. Smaak heel erg verzuurd! Geen aanrader
1 jul 2022 om 22:06 Great food
29 jun 2022 om 10:16 Heerlijke wok.
28 jun 2022 om 10:11 Altijd goed eten, heerlijk. Levering was op tijd, zeker een aanrader.
27 jun 2022 om 19:20 Eten is slecht en smaakloos. Smaakt helemaal nergens naar. Rijst is keihard en droog en daarnaast zit het echt in een heel klein bakje. Er zat niet eens sambal bij het eten. Bij dit restaurant bestellen is zonde van je geld! Kreeg geen compensatie!!!
23 jun 2022 om 22:21 Bestelling was goed verzorgd en smaakvol. Tijd is niet helemaal gehaald
23 jun 2022 om 10:43 Zeer punctueel en erg lekker
22 jun 2022 om 21:14 Rijst was niet gekookt.
22 jun 2022 om 18:58 Niet gekregen wat ik had besteld. Dan bellen ze je op maar ze spreken geen Nederlands of Engels waardoor ik dus totaal niet kreeg wat ik had besteld. Wel super warm en snel maar ik bestel hier nooit meer
21 jun 2022 om 23:07 Eten is ontzettend lekker! Prijs kwaliteit verhouding is er goed en je krijgt meer dan genoeg. Echt top!
21 jun 2022 om 19:25 Heerlijk eten, goed warm. Er zit veel in een bak. Aanrader
19 jun 2022 om 20:32 Bestel je een chefs maaltijd, wat je gewend ben daar te eten, bestel ik uiteindelijk een keer op thuis bezorgd, krijg ik garnalen MET schil? Waar ik ook nog meer dan 60 min heb opgewacht. Terug gegaan MET eigen vervoer, compensatie, uiteindelijk wel