MIWOKI

MIWOKI Wok Fresh!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2156 beoordelingen
25 jan 2021 om 21:24 Lekker gegeten!
25 jan 2021 om 20:18 We hebben een uur moeten wachten op ons eten. De bezorger sprak geen Nederlands toen wij een klacht wilde doen. Hij moest iemand bellen en die begreep mij ook niet.
24 jan 2021 om 20:51 Was echt heerlijk!!
23 jan 2021 om 10:05 Eten was heerlijk, alleen verkeerde bestelling gehad we waren met 3 en ieder had iets wat de ander had besteld. Verder geen probleem van gemaakt heerlijk gegeten
22 jan 2021 om 20:49 heerlijk eten en goed warm maar normaal haalde ik het altijd zelf
21 jan 2021 om 21:39 Eten prima van smaak maar veel teveel bami t.o.v. groente en vlees (verhouding 80/20), terwijl zelfs extra vlees was toegevoegd in de bestelling maar niks van gezien. Bezorging prima netjes op tijd.
21 jan 2021 om 18:51 Lekker eten en precies op de gewenste tijd bezorgd
20 jan 2021 om 23:37 Vriendelijke medewerker, vriendelijke bezorger, super snel geleverd en eten was top!
16 jan 2021 om 19:34 Het eten was zoals gewoonlijk weer super heerlijk en heel snel bezorgd!!!
15 jan 2021 om 20:13 Top eten was weer prefect en bezorging was zelfs wat eerder dan ik had gevraagd. Wat geen probleem was.
14 jan 2021 om 23:56 Heerlijk gegeten. De app gaf aan dat het 60 minuten zou duren, maar met 15 min had ik mijn eten al.
11 jan 2021 om 3:33 Het eten was warm/heet en smaakte redelijk. De groenten in de wok zijn soms nog flink groot, je moet niet raar opkijken als je opeens een halve ui in je wok tegenkomt.